Font bug?

Windows specific questions and discussion

Font bug?

Postby Spectrogram » Fri Dec 04, 2015 12:27 am

Hmm... here's an issue.
Every time I try to use a true type font, the characters become random messes of pixels, both in the preview and in the game itself.
I'll be trying image fonts, but if anyone has any comments or suggestions?

Thanks!
User avatar
Spectrogram
 
Posts: 34
Joined: Fri Aug 28, 2015 4:35 pm
Location: 0x7C00
Score: 3 Give a positive score

Re: Font bug?

Postby barney12345 » Fri Dec 04, 2015 12:31 am

Huh, that's never happened with me before
I'll be the really ignorant person who just suggests go for the computer restart
Darth Vader called... he wants his cookies back
User avatar
barney12345
 
Posts: 120
Joined: Wed Nov 07, 2012 6:52 am
Location: A land down under
Score: 4 Give a positive score

Re: Font bug?

Postby lcl » Fri Dec 04, 2015 1:42 pm

What operating system are you on? Also, are you writing with basic latin alphabet?
SABRE (semi-3D engine) official development topic: viewtopic.php?f=6&t=12644
A game project that utilizes SABRE: viewtopic.php?f=4&t=13297
User avatar
lcl
 
Posts: 2241
Joined: Thu Mar 25, 2010 5:55 pm
Location: Finland
Score: 265 Give a positive score

Re: Font bug?

Postby Spectrogram » Sat Dec 05, 2015 5:22 pm

I'm using it on Windows XP, and the only letters I'm using are your basic Latin alphabet, nothing special.

This is what the dialog looks like...
Image

And this is the resulting text. It should say "Hello World!"
Image

The font-from-image is working fine for me, but the True-Type was giving me this problem.
User avatar
Spectrogram
 
Posts: 34
Joined: Fri Aug 28, 2015 4:35 pm
Location: 0x7C00
Score: 3 Give a positive score


Return to Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron